Seeking Serenity: A journey to inner Peace

  • Home
  • aanbod
  • Seeking Serenity: A journey to inner Peace


Samen met jou wil ik op zoek naar jouw innerlijke rust, op jouw manier en in jouw tempo. In dit traject vertragen we, staan we stil, ontspannen we, en maken we contact met jouw ware zelf. Jij bezit alles wat nodig is om te leven vanuit jouw essentie.

Je zult ervaren hoe het voelt om jouw plek in te nemen, jouw ruimte in te vullen, zonder schuldgevoel je grenzen aan te geven en echt tijd voor jezelf te nemen.

Praktisch

Gedurende 4 maanden gaan we samen op een bezield avontuur. Het traject omvat 4 afspraken in mijn praktijk, waarbij je rekening mag houden met 1,5 uur.  Na elke afspraak ontvang je inspirerende opdrachten, die je kunt gebruiken om de innerlijke rust in jezelf te gaan ervaren. 

 

Na dit traject 

  • Zul je een diepere staat van innerlijke rust ervaren.
  • Door vertraging, reflectie en het maken van contact met jezelf, zul je een groter zelfbewustzijn ontwikkelen. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen.
  • Het traject zal je helpen om jouw plek in te nemen, je ruimte in te vullen en grenzen te stellen zonder schuldgevoel. Zelfacceptatie en zelfliefde zullen hierdoor toenemen.
  • Het traject moedigt aan tot het nemen van échte tijd voor jezelf. Je zult concrete stappen ondernemen om zelfzorg te prioriteren in jouw dagelijks leven.

Modules

Gedurende de afspraken en het werken met de modules ben je optimaal toegewijd aan jezelf en jouw proces zodat je er voor de volle 100% voor gaat.

Module 1: Soulfully Relax

Je maakt tijd voor jezelf en leert wat ademhaling voor je kan doen. 

Module 2: Enjoy yourself!

Je wordt je bewust van waar je innerlijk vuurtje van gaat branden.

Module 3: Coming home 

Je gaat ervaren hoe het voelt je plek in te nemen. 

Module 4: do it! 

In deze module stel je een eenvoudig, maar krachtig plan op, zodat je niet alleen de vruchten plukt van deze reis, maar ze ook laat bloeien in de komende stappen van je levenspad.

PILOT

Dit betoverende traject is met een flinke dosis liefde, bezieling en speelsheid speciaal voor jou ontwikkeld. Ben jij klaar om deze reis met mij te maken? In ruil voor jouw waardevolle feedback bied ik je een speciaal gereduceerd tarief aan. Voor een beperkte tijd kun je instappen voor slechts 420 euro in plaats van 909 euro. Laat je hart spreken en beslis of je volledig wilt omarmen wat deze investering in jezelf te bieden heeft. Ben je bereid om je liefdevol te verbinden aan jouw eigen groei en de prachtige ontwikkelingen die op je wachten? 

Wanneer jij dit avontuur met mij aan wil gaan. 

klik dan op

JA, ik wil een gratis kennismakingsgesprek!

Ik kijk er enorm naar uit om deze betoverende reis met jou te delen!

Liefs Marsha