werkwijze

Werkwijze

Mijn benadering tijdens de coaching is vanuit liefde en persoonlijke aandacht. Ik sta garant voor vertrouwelijkheid en een veilige, ontspannen sfeer.

Onze eerste ontmoeting, mogelijk via een telefonisch gesprek, begint met kennismaken. Dit is jouw kans om vragen te stellen en jouw wensen en behoeften te bespreken. We zullen ingaan op wat je tegenhoudt en wat je graag wilt bereiken. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur en is kosteloos.

Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je te begeleiden, zullen we samen bepalen hoe we verder zullen gaan. We zullen ook de voorwaarden van onze samenwerking bespreken, inclusief jouw verwachtingen en de criteria voor succes.

Onze reis begint met een grondige intake. Daarna gaan we onmiddellijk aan de slag met coaching, gericht op jouw persoonlijke behoeften.

Mijn aanpak is gebaseerd op gestructureerde trajecten, zoals beschreven onder het kopje 'aanbod'.

Afspraken worden in goed overleg gepland op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Ik ben te bereiken via WhatsApp.

De coachingssessies vinden plaats in een toegankelijke praktijkruimte. Deze ruimte is ook geschikt voor mindervaliden. Voorafgaand aan de sessie kun je plaatsnemen in een kleine wachtruimte met een toilet.

Mijn praktijk is naast mijn huis gevestigd en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De praktijkruimte is niet makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei!