Reviews

“Marsha heeft een warme persoonlijkheid wat erg goed van pas komt in haar therapeutische sessies. Ze straalt een gevoel van rust en veiligheid uit, waardoor jij de ruimte krijgt om jezelf te zijn en samen opzoek kan gaan naar oplossingen voor jouw probleem. Via haar NEI sessies kan ze snel achterhalen waar je pijnplekken liggen en wat daar het meest ondersteunend aan is. Daarnaast heeft ze veel kennis en laat ze zich leiden door haar intuïtie, wat als een sterke combinatie voelt. Heb je last van fysieke of mentale problemen, of zit je gewoon niet zo lekker in je vel? Kan ik haar persoonlijk aanraden.”

“Ik ervaar Marsha als iemand die met passie met je aan het werk gaat waarbij je zelf 100% de regie hebt over waaraan je wil werken. Marsha heeft een natuurlijke rust over zich waardoor je je op je gemak voelt. Naast het feit dat Marsha veel kennis en vaardigheden heeft en veel kan uitleggen (en hier ook de tijd voor neemt), is zij erg respectvol en niet oordelend. Zij geeft het gevoel dat alles mag en niks moet en dat is een fijn vertrekpunt!”

“Mijn zoontje van bijna 5 maanden oud sliep overdag slecht. Hij had telkens hazenslaapjes van 45 min en kon daardoor overdag weinig hebben. Marsha heeft hem door middel van NEI op afstand getest. Die zelfde dag nog veranderde er iets in zijn slaappatroon en kon mijn zoontje zelfstandig weer in slapen zodat hij ook overdag voldoende slaap kreeg. Ik ben dus erg tevreden en raad het iedereen aan!”

“Ik vond het heel fijn met Marscha. Ze hielp mij, waardoor ik nu minder snel verdriet heb. Saar”

“Een NEI sessie is een bijzondere ervaring. Marsha straalt rust uit, je voelt je op je gemak en gehoord. Ze voelt alles fijntjes aan wat heel prettig is.”

“Het contact met Marsha is erg toegankelijk en warm. Marsha is betrokken en stelt je direct op je gemak. Ze zorgt ervoor dat alles op jouw tempo gaat en neemt veel tijd voor de complete vraag. Zorgvuldigheid en respect komen hierin duidelijk naar voren. Ik heb de behandeling dan ook als prettig ervaren.“

“Ik kan marsha zeker aanraden als mensen merken dat ze niet altijd goed in hun vel zitten en niet weten waar dit vandaan komt. Marsha haar benadering is rustig wat direct vertrouwd voelt. Er wordt niks geforceerd en er wordt de tijd genomen voor je. Ik ga zeker terug.“