Reviews

Een vriendin raadde me Marsha aan nadat zij zeer tevreden was over een NEI sessie mbt haar dochter.Twee momenten waren heel impactvol voor mij: tijdens een familieopstelling met symbolen en figuren kwam ik tot het besef dat ik nog steeds naar mijn gezin van herkomst gericht stond, terwijl mijn focus op mijn man en kinderen mag liggen. Een ander moment was tijdens de laatste sessie: Marsha sprak mijn onderbewuste aan om de inzichten te internaliseren en daar waar ik de andere keren vanuit ratio bezig was om de boodschap van Marsha cognitief in me op te nemen, besloot ik me nu volledig te laten leiden door mijn ademhaling en hetgeen er zou gebeuren als ik me niet zou focussen op de boodschap. Sinds die sessie zijn er veel dingen veranderd. Ik heb grote beslissingen genomen op het gebied van werk, ben vaker in de natuur te vinden, ik ben minder geneigd tot het oneindig stellen van kritische vragen aan mezelf en ik ben me in ieder geval meer bewust van een neiging tot pleasen en zet hier elke dag stappen in.

Escentie workshop Hoi Marsha de Escentie parfum bevalt heel goed en workshop was gezellig een fijne middag ook leerzaam voelde me ook heel rustig 🌞Parfum bevalt prima. fijne avond groetjes 👍hoor je nog wel 🙋

“Marsha is een topper!! Ze luistert naar mij en hoort mij ook echt waardoor ze de kern te pakken heeft en mij daarin kan coachen. Ik voel me veilig bij Marsha om mij kwetsbaar op te stellen en tot in de diepte mijn gevoel kan delen. Zo heeft ze mij heel fijn geholpen om onder andere mijn gezin zichtbaar te maken en wie ik daar in ben. Super fijn, hiermee kan ik daarin een stuk loslaten en beter mijzelf zijn. Dank je wel Marsha!”

Ik wilde mezelf heel graag bewijzen en kon niet goed dingen loslaten. Door deze gedachten zat ik mijzelf steeds meer in de weg en maakte ik het steeds moeilijker voor mijzelfhet meest waardevolle inzicht is dat ik goed ben zoals ik ben en door dit inzicht kan ik ook dingen loslaten. En maak dingen niet groter dan ze zijn. doordat marsha mij super goed heeft geholpen en het mij een hoop heeft geholpen.

Marsha is een fijne persoonlijkheid, ze luistert zonder oordeel, onderzoekt en heeft een sterke intuïtie. Ze heeft me dingen laten inzien die ik eerder nooit zag. Ze heeft een groot hart voor haar werk en is zeer betrokken en professioneel.”

“Marsha straalt veel rust en warmte uit en weet direct een veilige omgeving te creëren. Hierdoor geeft ze je de ruimte om jezelf te zijn en kan Marsha dmv Nei helpen snel tot de kern van het probleem te komen en dit samen in vertrouwen op te lossen. Ik zou het iedereen gunnen om met Marsha aan de slag te gaan.”

Ik kan marsha zeker aanraden als mensen merken dat ze niet altijd goed in hun vel zitten en niet weten waar dit vandaan komt. Marsha haar benadering is rustig wat direct vertrouwd voelt. Er wordt niks geforceerd en er wordt de tijd genomen voor je. Ik ga zeker terug.“

Escentie workshop (incl. Lunch) Goedeavond Marsha, ik vond de workshop heel verrassend, leuk en ook wel spannend. Ik heb ook wel wat opgestoken over de verschillende stenen of het blijft hangen is een tweede. De verschillende theesoorten combineerde er goed bij, ook de heerlijke lunch. Wat wel belangrijk is dat ik de parfum heel lekker vind. Ik heb het gevoel dat ik er rustiger van word! Suggestie of niet het werkt voor mij. Fijn met je kennis gemaakt te hebben Marsha. Liefs Corrie

Jouw manier van werken bevalt heel goed. Het resultaat is ook prima. Het gevoel van vermoeidheid is zeker al ver teruggedrongen.Ik ervaar ook dat het in mijn brein rustiger aan het worden is. Ook de pijn in mijn linkervoet is merkbaar aan het afnemen.Dus: een prima resultaat, na 1 keer”

“Marsha heeft een warme persoonlijkheid wat erg goed van pas komt in haar therapeutische sessies. Ze straalt een gevoel van rust en veiligheid uit, waardoor jij de ruimte krijgt om jezelf te zijn en samen opzoek kan gaan naar oplossingen voor jouw probleem. Via haar NEI sessies kan ze snel achterhalen waar je pijnplekken liggen en wat daar het meest ondersteunend aan is. Daarnaast heeft ze veel kennis en laat ze zich leiden door haar intuïtie, wat als een sterke combinatie voelt. Heb je last van fysieke of mentale problemen, of zit je gewoon niet zo lekker in je vel? Kan ik haar persoonlijk aanraden.”

“Ik ervaar Marsha als iemand die met passie met je aan het werk gaat waarbij je zelf 100% de regie hebt over waaraan je wil werken. Marsha heeft een natuurlijke rust over zich waardoor je je op je gemak voelt. Naast het feit dat Marsha veel kennis en vaardigheden heeft en veel kan uitleggen (en hier ook de tijd voor neemt), is zij erg respectvol en niet oordelend. Zij geeft het gevoel dat alles mag en niks moet en dat is een fijn vertrekpunt!”

“Het contact met Marsha is erg toegankelijk en warm. Marsha is betrokken en stelt je direct op je gemak. Ze zorgt ervoor dat alles op jouw tempo gaat en neemt veel tijd voor de complete vraag. Zorgvuldigheid en respect komen hierin duidelijk naar voren. Ik heb de behandeling dan ook als prettig ervaren.“

In het begin had ik af en toe het gevoel dat ik er niet aan uit kwam met mijn 2 kleine meiden (niet slapen, veel huilen, etc.).Naar mijn idee hadden ze veel last van de relatiebreuk. Marsha heeft mij laten inzien dat ik zelf last had van de relatiebreuk. Ik voelde mij vaak wanhopig, zielig en In de steek gelaten. Marsha heeft mij naar mezelf leren kijken. Ik zocht veel buiten mijzelf. Mijn meest waardevolle inzicht is nu dat als het even niet zo lekker met mij gaat ik naar mijzelf kijk en op zoek ga naar welk deel in mij dat “slechte” gevoel geeft.Marsha luistert, is geheel onafhankelijk en eerlijk. Ze stelt de juiste vragen die je aan het denken zetten.Marsha zorgt er voor dat je jezelf ontdekt. Ze laat je zien wie de belangrijkste persoon is in je leven, dat ben je zelf! Je gaat beter voor jezelf zorgen. Als je daar van overtuigd bent kom je erachter dat dat een mooie toevoeging op je leven is en dat je hierdoor er zeker voor dierbaren/geliefden om je heen oprecht kan zijn!

Goedemorgen Marscha het gaat echt fantastisch met me. Veel inzichten gekregen en mogen loslaten. Slapen gaat ook goed. Ik ben je heel dankbaar🌸. Fijne Koningsdag🧡

“Geheel blanco en onbevangen ben ik de NEI sessie ingegaan welke Marsha mij heeft gegeven. Ik had nog nooit van een NEI sessie gehoord, maar ik had Marsha wel iets verteld over de problemen die ik had. NEI werkt op een zeer doelmatige en snelle manier om tot de kern van een of meerdere problemen te komen. Marsha deed dit op een professionele en geruststellende manier. Zij nam de tijd om te goed te luisteren en het verraste mij dat zij zo snel de juiste vragen wist te stellen. Zij gaf mij de ruimte om goed naar mijzelf en mijn omgeving te kijken en bij mijn gevoel te komen. Dat gaf ook vertrouwen. Na de sessie heeft zij nog een aantal malen met mij contact opgenomen om te vragen hoe het gaat. Dat vond ik erg fijn. Ik ga zeker nog een keer contact met haar opnemen om nog een sessie te doen. Groetjes en tot gauw,”

Mijn zoontje van bijna 5 maanden oud sliep overdag slecht. Hij had telkens hazenslaapjes van 45 min en kon daardoor overdag weinig hebben. Marsha heeft hem door middel van NEI op afstand getest. Die zelfde dag nog veranderde er iets in zijn slaappatroon en kon mijn zoontje zelfstandig weer in slapen zodat hij ook overdag voldoende slaap kreeg. Ik ben dus erg tevreden en raad het iedereen aan!”

“Een NEI sessie is een bijzondere ervaring. Marsha straalt rust uit, je voelt je op je gemak en gehoord. Ze voelt alles fijntjes aan wat heel prettig is.”