See your Inner Beauty

 

Jij voelt dat je zoveel meer in je hebt dan dat er nu naar buiten komt. Je merkt dat je je laat leiden door de ideeën en verwachtingen van anderen en doet eigenlijk niet echt wat jij wilt. Je voelt je geregeld vermoeid en hebt soms last van fysieke klachten. Je weet dat het tijd is voor verandering, maar dat is spannend en nog iets erbij op je to-do lijst pffff.

 

Vanuit mijn zielsmissie is dit betoverende traject ontstaan. Graag nodig ik je met heel veel liefde uit om jouw eigen schoonheid te ontdekken, die veel dieper reikt dan het oppervlak. Ik moedig je aan om je ziel te laten stralen. Je innerlijke wereld te verkennen. Je te ontdoen van de sluiers die jouw ware zelf bedekken. Het traject biedt  je een kans om jezelf te ontmoeten, je proces te vieren en je hart te openen en de verbinding met je essentie te voelen.

 

Wanneer jij kiest voor dit traject dan:

Voel je je gaande weg steeds energieker, je ervaart plezier en voelt je vrij. Je voelt de waarde die je te bieden hebt. Je neemt jouw ruimte in. Je sprankelt en inspireert anderen. Je richt je op jouw zielsverlangens, de zin van je bestaan. Je luistert naar je lichaam en voelt wat het nodig heeft. Alles op jouw tijd en tempo op jouw unieke manier. 

Wil jij weten of dit traject bij je past, plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij via onderstaande "JA DIT WIL IK" knop

JA DIT WIL IK!

 

Praktisch

Gedurende 9 maanden gaan we samen op een bezield avontuur. Het traject omvat 9 bijzondere afspraken in mijn praktijk, waarbij we gemiddeld 1,5 uur de tijd nemen. Na elke afspraak ontvang je oefeningen, waaronder meditaties en inspirerende opdrachten, die je kunt gebruiken om de transformatie binnenin jezelf te ontketenen.

De investering voor het gehele traject bedraagt 2500 euro. Uiteraard kun je ervoor kiezen om dit bedrag in 9 gelijkwaardige termijnen te voldoen.  

Na dit traject 

  • Heb je helemaal helder wat jouw pad is en weet je hoe dit te verwezenlijken.
  • Heb je inzicht in je familiesysteem en geboortepatronen en op welke wijze dit impact op jouw keuzes en gedrag heeft.
  • Heb je de regie over jouw leven.
  • Kun je jouw leven indelen op jouw manier.
  • Voel je je energieker en ontspannen.
  • Ontvang je als bonus 25% korting in de webshop op supplementen. 

Modules

Gedurende de afspraken en het werken met de modules ben je optimaal toegewijd aan jezelf en jouw proces zodat je er voor de volle 100% voor gaat. Je gaat helemaal los op het onderzoeken van jouw diepste verlangens en grote dromen. Je hebt helder waar jouw innerlijk vuur van gaat branden en welke talenten je bezit. Jouw essentie is helemaal duidelijk. Je neemt jouw eigen ruimte in, bent authentiek en in verbinding met jezelf en je omgeving. Na deze modules weet je precies wat belangrijk is en wat niet. Je hebt een concreet plan waarmee jij ervoor zorgt dat je jouw pad blijft bewandelen.

Wat anderen ervaarden

“Lieve Marsha, Dank je wel voor onze fijne sessies. Ik heb heel veel baat gehad bij jouw begeleiding. Zoveel antwoorden gevonden op vragen die ik al lang bij me droeg. Zoveel rust gevonden. Zoveel vertrouwen. Mezelf beter aanvoelen en centraal zetten. Overtuigingen die niet meer pasten, langzaam losgelaten of teruggegeven. En weer perspectief kunnen zien.” Marjolein

“Marsha is een fijne persoonlijkheid, ze luistert zonder oordeel, onderzoekt en heeft een sterke intuitie. Ze heeft me dingen laten inzien die ik eerder nooit zag. Ze heeft een groot hart voor haar werk en is zeer betrokken en professioneel.” Danielle

"Het is opmerkelijk om te merken hoe je energie precies vertelt welke thema's terugkomen in je leven en de sterke therapeutische vaardigheden die Marsha bezit zorgen ervoor dat je de thema's kan onderzoeken. Ik zou een ander aanraden om deze coaching te volgen omdat Marsha in staat is om zowel je onderbewuste als je bewuste deel aan te spreken en hiermee voorziet in een traject dat allesomvattend is: je krijgt nieuwe inzichten, kunt inzichten die je al had + verkregen hebt samenvoegen tot een kloppend verhaal, je krijgt praktisch toepasbare tips die helpend kunnen zijn en je ervaart snel resultaat doordat je onderbewuste wordt aangesproken om nieuw gedrag toe te passen." Wendy.

Wil je de kans pakken om je ware zelf te ontdekken? Klik op de 'JA DIT WIL IK!'-knop hieronder, en je wordt doorgelinkt naar mijn WhatsApp-pagina. Laat me weten dat je een kennismakingsgesprek wilt, en ik zal zo snel mogelijk reageren om een gratis afspraak te plannen. Laten we samen jouw reis van groei en zelfontdekking beginnen!

JA DIT WIL IK!

 

Over mij 

Ik ben Marsha en de trotse bezielster van Uden Marsha van Doorn Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

Er was een tijd dat ik me gedroeg als een kameleon. Ik paste me aan, aan de mensen om me heen. Ik probeerde zo goed mogelijk aan hun verwachtingen te voldoen. Inmiddels heel wat jaren later heb ik duidelijk wat mijn zielsverlangens zijn en leef ik steeds meer vanuit verbinding met mijn essentie. Ik doe waar ik energie van krijg en wordt er super blij van wanneer ik zie dat ik anderen kan ondersteunen bij het (terug)vinden van hun weg. 

Samen met jou wil ik graag op zoek naar jouw essentie, contact maken met jouw zielsverlangens zodat jij het pad kan volgen wat helemaal passend is bij jou. Op jouw manier en op jouw tijd en tempo.

Ik hoop je te ontmoeten en verwelkom je met liefde in mijn praktijk! 

Liefs Marsha