Transformatie Liefdevolle woorden van Madelyn

Transformatie Liefdevolle woorden van Madelyn
10
oktober


Lieve Marsha, 

Wat een reis hebben we gemaakt. Wat begon met een aantal sessies omdat ik me vastgelopen voelde, mondde uit in een traject van 1,5 jaar. Ik ben trots op de voltooiing van dit traject, hoewel leren en ontwikkelen nooit stil zal staan.

Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt. Deze verandering wilde ik zelf en ik stond hier echt voor open, ondanks mijn angst voor de consequenties, maar jij gaf mij de richting van mijn onderbewuste aan. Vol liefde en vol rust, met gezelligheid en vertrouwen. Ik voelde me welkom met alles wat er is, op het (voor mij) juiste moment. Je hebt mij erg geïnspireerd tijdens onze sessies en veel inzichten gegeven.  

Mijn ratio beredeneert, verklaart en praat wat krom is recht, zo geloofwaardig dat ik het moeilijk vond om iets anders te voelen en met mijn onderbewuste in balans te zijn. Maar steeds was er de oprechte bevestiging of juist een (soms verrassende) ontkenning van mijn onderbewuste, en dat gaf weer richting. Ik kan nu veel beter bij mijn gevoel komen.

Na één nei-sessie bemerkte ik al veel effect, omdat de vertaling van mijn onderbewuste (met de biotensor op zo’n zichtbare manier) zo evident is dat ik niet aan de waarheid daarvan hoefde te twijfelen. En het hielp dat ik er met mijn hoofd geen woorden aan hoef te geven of plausibele verklaringen voor hoef te bedenken, en daardoor niet afgeleid of gestuurd word door wat zo ingeprent, aangeleerd of sociaal wenselijk is. Ik heb daardoor veel beter leren voelen en op mijn gevoel en onderbewuste leren vertrouwen.

Dankzij jouw rust en liefdevolle acceptatie van wat “is”, heb ik me kwetsbaar en open op durven stellen en alles wat zich aandiende kunnen delen. Soms betekende dat ook iets toegeven aan mezelf, een eyeopener of iets dat verborgen was weer in het licht zetten en accepteren van wat is. Ook waar het mijn eigen schaduwzijden betreft, mijn angsten en mijn onzekerheden. Maar ook mijn vreugde, mijn liefde voor het leven, mijn waarden, wensen en idealen. En dat helpt...

Maar het was ook hard nodig. Want mijzelf voorliegen, de mond snoeren of om de tuin leiden werkte niet meer. Jij was hierin een baken van licht dat mijn pad verlichtte en mij vertrouwen gaf in het kennen en erkennen van mijn diepste verlangens, zodat ik daar naar kan handelen.

Dat je soms ook met mijn hondje wilde werken heb ik meer gewaardeerd dan dat ik hier in woorden kan uitdrukken.

Dank je wel daarvoor!

Madelyn

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Allesomvattend traject liefdevolle woorden van Wendy
Allesomvattend traject liefdevolle woorden van Wendy

door Marsha van Doorn - 10 december

Transformatie Liefdevolle woorden van Madelyn
Transformatie Liefdevolle woorden van Madelyn

door Marsha van Doorn - 10 oktober

Adoptie
Adoptie

door Marsha van Doorn - 10 september