Over Marsha


Welkom bij Uden Marsha van Doorn!

Ik ben Marsha en ik geniet ervan om in de vroege ochtend met Boots (onze Labrador) in het bos te wandelen. Hierdoor voel ik me vrij en ontspannen. Dit gevoel neem ik mee in mijn praktijk. 

Dit gevoel heb ik niet altijd gehad....

De angst om gekwetst te worden zat er al vroeg in bij mij. Terwijl ik aan het groeien was in de buik van mijn moeder, voelde ik de pijn van haar. Tijdens de bevalling zo gaf ze later aan wilde ik niet naar buiten komen, er werd op haar buik geduwd om ervoor te zorgen dat ik geboren werd.

In de liefdevolle omgeving waarin ik ben opgegroeid heb ik mezelf aangeleerd om te doen wat ik dacht wat anderen van mij verwachten. Ik werd goed in het aanpassen en de dingen die diep in mij speelde zo min mogelijk met mijn omgeving te delen.

Aanpassen zoals een kameleon. Bij iedereen kon ik een stukje van mezelf kwijt, echter was er niemand waarbij ik helemaal mezelf kon zijn. Dit aanpassen koste natuurlijk veel energie.

Ondertussen ontwikkelde ik allerlei kwaaltjes.

Op een gegeven moment zat ik op mijn werk achter de laptop. Ik zag mijn vingers over de toetsen bewegen, maar ik voelde ze niet meer. Hoe kon dit…ik belande in een burn-out. Een aantal hulpverleners later en veel reflectie, ging ik me richten op wat ik wilde! Stap voor stap heb ik de sluiers die over me heen zaten, laten vallen.

Ik leef nu vanuit mijn hart, houd van gezelligheid en doe de dingen waar ik energie van krijg!

Daarnaast ben en blijf ik in ontwikkeling door nieuwe kennis op te doen en problemen die op mijn pad komen aan te gaan.