NEI coaching

NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Doormiddel van NEI kun je, op een zachte wijze ongehinderd door blokkades en belemmerende patronen uit het verleden, kiezen vanuit ware verbinding om te zijn wie je bent. In je onderbewustzijn wordt alles wat je in je leven meemaakt opgeslagen. Met behulp van de biotensor(testapparaat) maken we contact met  het onderbewustzijn. Vervolgens sporen we de (soms diepliggende) onverwerkte emoties op en onderzoeken we waar deze is ontstaan. Dat is de oorzaak van de klacht die je op dit moment ervaart. Wat onbewust was, is bewust geworden. Hierdoor krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen welke in relatie staan tot je klacht of probleem. 

De kern van het probleem wordt aangepakt waardoor je binnen één behandeling veel in beweging zet en vaak indrukwekkende resultaten merkbaar zijn. Soms zijn er meerdere sessies nodig om oude patronen te doorbreken. Aan jou de keuze welke ontwikkeling je in wilt zetten en op welk tempo je dit wilt doen.

Tenslotte heb jij alles in je om je ware zelf te zijn!!

Wil je meer over NEI therapie weten om te bepalen of dit bij je past? App, bel of mail gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek.