In Verbinding met jezelf

In verbinding met jezelf!

Ben jij jezelf kwijtgeraakt? Weet je niet meer wat je echt wilt? Zou je graag tot jouw kern willen komen?

Jij hebt alles in je om te leven op jouw unieke manier. Om vanuit veiligheid, liefdevolle verbindingen aan te gaan met jezelf en anderen. Echter, door de verwachtingen die je van jezelf hebt, die anderen van je hebben en het leven van alledag, sta je vaak niet stil bij wat JIJ nu werkelijk wilt.

Uden Marsha van Doorn brengt door middel van NEI een beweging op gang, die ervoor zorgt dat de energie weer gaat stromen. Hierdoor is de weg vrij gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen. Doormiddel van NEI kun je, op een zachte wijze, tot de kern komen. Het onbewuste wordt bewust gemaakt. Hierdoor krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen en kunnen deze worden aangepakt.

Wanneer je energie weer stroomt. Zaken die je niet meer nodig hebt los laat, ontstaat er meer ruimte in je hoofd en in je lichaam. Vanuit rust in jezelf kun je je bewust worden, wat jij diep van binnen het liefste wilt. Je gaat patronen die je niet meer dienen doorbreken, krijgt meer vertrouwen in jezelf en zal ontspanning voelen. De keuzes die je zal gaan maken, het tempo en de manier waarop, passen op dat moment bij jou.

Wanneer het voor jou van toepassing is, zullen we ons naast de emotionele voeding op de voedingsmiddelen richten. Op basis van je stofwisselingstype en de Chinese voedingsleer zullen we samen kijken welke voeding het best passend is en waar je de meeste energie en voldoening uit haalt.

Dit traject is voor jou als:

  • Je keuzes wil maken vanuit je hart.
  • Je beweging/verandering wilt.
  • Je bereid bent om te reflecteren.
  • Je jouw angsten en twijfels onder de loep wilt nemen.
  • Je lichamelijk en geestelijk meer in balans wilt zijn.
  • Je zekerder wilt voelen in wie je bent en wat je doet.

In het "in verbinding" traject coach ik jou in 9 maanden tijd naar een leven met meer ontspanning. Je kan beter je grenzen aangeven en hebt het gevoel weer meer in verbinding met jezelf te zijn.

In 9 afspraken van gemiddeld 1,5 uur in de praktijk, krijg je inzichten en wordt het onbewuste bewust gemaakt.  Samen kijken we naar jouw gedragspatronen en welke stappen je kunt zetten op weg naar het bereiken van jouw doel. Soms is het prettig om tussendoor contact te hebben, dit is in overleg mogelijk. 

De verschillende sessies binnen het coaching traject zijn maatwerk. Samen kijken we wat je nodig hebt en stemmen we daar op af.

Deze investering in jezelf bedraagt 2100 euro wanneer je in termijnen betaald. Je ontvangt 200 euro korting wanneer je in 1 keer betaald. 

Wil je meer weten om te bepalen of dit bij je past? App, bel of mail gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend & gratis coachingsgesprek.