In Verbinding met jezelf

In verbinding met jezelf!

Ben jij jezelf kwijtgeraakt? Weet je niet meer wat je echt wilt? Zou je graag tot jouw kern willen komen?

Jij hebt alles in je om te leven op jouw unieke manier. Om vanuit veiligheid, liefdevolle verbindingen aan te gaan met jezelf en anderen. Echter, door de verwachtingen die je van jezelf hebt, die anderen van je hebben en het leven van alledag, sta je vaak niet stil bij wat JIJ nu werkelijk wilt.

Uden Marsha van Doorn brengt door middel van NEI een beweging op gang, die ervoor zorgt dat de energie weer gaat stromen. Hierdoor is de weg vrij gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen. Doormiddel van NEI kun je, op een zachte wijze, tot de kern komen. Het onbewuste wordt bewust gemaakt. Hierdoor krijg je inzicht in je belemmerende overtuigingen en kunnen deze worden aangepakt.

Wanneer je energie weer stroomt. Zaken die je niet meer nodig hebt los laat, ontstaat er meer ruimte in je hoofd en in je lichaam. Vanuit rust in jezelf kun je je bewust worden, wat jij diep van binnen het liefste wilt. Je gaat patronen die je niet meer dienen doorbreken, krijgt meer vertrouwen in jezelf en zal ontspanning voelen. De keuzes die je zal gaan maken, het tempo en de manier waarop, passen op dat moment bij jou.

Wanneer het voor jou van toepassing is, zullen we ons naast de emotionele voeding op de voedingsmiddelen richten. Op basis van je stofwisselingstype en de Chinese voedingsleer zullen we samen kijken welke voeding het best passend is en waar je de meeste energie en voldoening uit haalt.

Dit traject is voor jou als:

  • Je keuzes wil maken vanuit je hart.
  • Je beweging/verandering wilt.
  • Je bereid bent om te reflecteren.
  • Je jouw angsten en twijfels onder de loep wilt nemen.
  • Je lichamelijk en geestelijk meer in balans wilt zijn.
  • Je zekerder wilt voelen in wie je bent en wat je doet.

De verschillende sessies binnen het coaching traject zijn maatwerk. Samen kijken we wat je nodig hebt en stemmen we daar op af.

A: Traject van ongeveer 9 maanden. We starten met een intakegesprek (maximaal 2 uur). Vervolgens stemmen we met elkaar af hoeveel afspraken van belang zijn.  Je kan rekening houden met  9 afspraken. Als afsluiting wil ik je als cadeautje the glow treatment van Sisana Huidverbetering geven. Hierdoor zal de prachtige energie die je van binnen hebt, extra stralen aan de buitenkant! Deze investering in jezelf bedraagt maximaal € 1111,-

B: Traject van ongeveer 12 maanden. We starten met een intakegesprek (maximaal 2 uur). Vervolgens stemmen we met elkaar af hoeveel afspraken van belang zijn.  Je kan rekening houden met 12 afspraken. Ter afsluiting wil ik je als cadeautje een Acces Bars behandeling én the glow treatment van Sisana Huidverbetering geven. De prachtige energie die je van binnen hebt, straalt hierdoor extra aan de buitenkant. De investering in jezelf bedraagt maximaal € 1333,-

Passen trajecten niet bij je en wil je liever losse afspraken maken. Dit is zeker mogelijk! Losse sessies bedragen €125,-

Wil je meer weten om te bepalen of dit bij je past? App, bel of mail gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek.