Coaching voor hulpverleners

Coaching voor hulpverleners

Jij wilt voor iedereen klaar staan, zowel in je werk als privé. Je legt de lat hoog waardoor een dag te weinig uren heeft! Je rent van hot naar her om alle ballen in de lucht te houden. Het resultaat is dat je langzaam aan uit balans raakt. Steeds meer stress gaat ervaren, vermoeidheidsklachten, prikkelbaarder wordt en misschien wel richting  een burn-out dreigt te gaan. Ben jij jezelf kwijtgeraakt tijdens het zorgen voor anderen?

Uden Marsha Coaching & Therapie biedt NEI coaching om dit patroon te doorbreken. Binnen het traject zullen we werken aan het verdiepen van je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Los laten van verwachtingen van anderen
  • Je eigen grenzen (h)erkennen en ‘nee’ leren zeggen
  • Loslaten van je perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Inzicht in waar je energie van krijgt en deze verder ontwikkelen
  • Het vinden van de ideale balans tussen werk en privé.
  • Weten wat jij werkelijk belangrijk vindt.

Je hebt ervoor gekozen om met mensen te werken. Mogelijk omdat je een verschil wil maken. Wanneer cliënten zich ontwikkelen dan kan het erg dankbaar werk zijn. Soms kan het ook erg confronterend zijn, zijn de dingen die je mee maakt in strijd met je waarden en normen. Je gaat steeds harder werken, soms buiten de uren waar je voor betaald krijgt. De werkdruk neemt toe. Er komt spanning te staan op je privé leven. Je voelt je onrustig, je krijgt piekergedachten en sommige mensen krijgen lichamelijke klachten. Grenzen vervagen en mogelijk dat je steeds vaker denkt “is dit het nu”.

De ervaringen die ik zelf heb opgedaan binnen de hulpverlening zorgen ervoor dat ik weet hoe belangrijk je zelf bent in je rol als hulpverlener. Jij bent zelf het belangrijkste instrument dat je in kan zetten in contact met cliënten en het ondersteunen bij hun hulpvraag en proces. Persoonlijke ontwikkeling is daarmee dus erg belangrijk.


De essentie is dat je meer inzicht hebt in je eigen gedrag, in verbinding bent met jezelf en ervoor kan kiezen om hierin verandering(en) aan te brengen. Het gevolg is dat er beweging zal zijn op werk gebied en in je privé leven.

Wil jij in verbinding zijn met jezelf en keuzes maken die bij je passen? Je veilig voelen en dit uitstralen?

 Je kan kiezen voor verschillende trajecten.

A: Traject van ongeveer 3-6 maanden waarin we 4 sessies plannen, waarvan de eerste sessie mede een intakegesprek (maximaal 2 uur) is . De tijdsduur van de overige 3 is per sessie maximaal 1,5 uur. De investering bedraagt € 490 voor particulieren en € 592,90  voor bedrijven.

B: Traject van ongeveer 6-9 maanden waarin we 7 sessies plannen, waarvan de eerste sessie mede een intakegesprek (maximaal 2 uur) is. De tijdsduur van de overige 6, is per sessie maximaal 1,5 uur. De investering bedraagt € 795 voor particulieren en € 961,95 voor bedrijven.

C: Traject van ongeveer 9-12 maanden waarin we 9 sessies plannen, waarvan de eerste sessie mede een intakegesprek (maximaal 2 uur) is. De tijdsduur van de overige 8, is per sessie maximaal 1,5 uur. De investering bedraagt € 999 voor particulieren en € 1208,79 voor bedrijven.

Losse sessie van 1,5 uur bedraagt € 123,75.