Workshop Escentie Parfums

Escentie Parfum Workshop

Heb jij weleens een geur op gehad die helemaal bij je paste? 

Ik wil je heel graag kennis laten maken met Escentie Parfums doormiddel van een workshop. 

De Workshop start met een heerlijk kopje kruiden thee vervolgens zal ik uitleg geven over de invloed van geuren, kleuren en kristallen op jouw systeem. Daarna doen we een ontspannende meditatie en gaan we aan de slag met de Escenties. Iedere Escentie parfum bevat een samenstelling van diverse parfumingrediënten, kleuren en kristallen; welke geheel eigen trillingen bezitten. De Escentie parfums zijn tenminste 90% van biologische oorsprong. Er zijn 10 Escenties gecreëerd welke kunnen ondersteunen in het proces van bewustwording en persoonlijke groei.

Iedere Escentie wordt door mij in jouw energieveld geplaatst zodat je zelf kunt ervaren wat balans brengt, activeert of ontspant, je aarding verbetert en plezier naar boven haalt. Ik ondersteun je met afstemmen op de Escentie. Jij mag beschrijven wat het met je doet. De Escenties zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Op het moment dat je jouw Escentie Parfum (of een eigen blend daarvan) draagt maak jij je eigen magie ermee en gaat het over in balans zijn of komen met allerlei aspecten in jezelf. Ervaring heeft geleerd dat deze methode een verrukkelijk persoonlijk parfum oplevert! Boek een Escentie Parfum workshop. Gezellig samen met je vriendinnen, vrijgezellenfeest met uniek aandenken, collega’s of familie en geniet samen van een ontspannen parfum moment, onder het genot van heerlijke hapjes.

Ben je na het lezen net zo enthousiast als ik en wil je deze workshop graag ervaren. App of mail me en ik neem contact met je op!

Ik heb er zin in, tot dan!  

Liefs Marsha

 

Praktische Informatie

  • Locatie: Hoeveneind 116, 4847 NH Teteringen 
  • Aantal personen in overleg.
  • De Escentie Parfum workshop duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
  • Datum in overleg
  • Informatie over Escenties.
  • Heerlijke hapjes en onbeperkt kruiden thee.
  • Per persoon:120 euro inclusief hapjes en 30 ml Escentie parfum.
  • Per persoon: 150 euro inclusief hapjes en 50 ml Escentie parfum.

 

Ja dit wil ik!