Moederdag Escentie Parfum workshop

Moederdag Escentie Parfum workshop
16
maart

Moederdag

Als kind vond ik moederdag altijd heel speciaal. Ik mocht iets lekkers voor ons ma maken en had natuurlijk iets moois in elkaar geknutseld. Ik weet nog dat ik een keer een ontbijt op bed had gemaakt. Super lekker zul je denken... nou mijn moeder deed alsof het heerlijk was. Ik had brood uit de vriezer gepakt en die besmeert met appelstroop omdat ze dat zo lekker vond! Daarnaast had ik thee gemaakt, alleen niet met kokend water en natuurlijk een heerlijk rauw eitje. De regel niet aan het fornuis komen had ik netjes opgevolgd!! Nog een bloemtje uit de tuin geplukt en het ontbijt was compleet. Mijn moeder was super blij en ik natuurlijk trots hahaha. 

Dit jaar met moederdag ga ik haar verrassen met een lekker Escentie Parfum. 

Wil jij je moeder ook verrassen met zo'n heerlijk bijzonder passend Escentie Parfum? Ik geef op 13-05-2023 en 20-05-2023 workshops. Wanneer je gezellig samen met je moeder komt, kunnen jullie ontspannen en genieten van een fijn Escentie Parfum moment en heerlijke hapjes! Daarnaast krijgen jullie als kers op de taart allebei de workshop in combinatie met de 50 ml Escentie parfum voor 95 euro i.p.v. 110 euro. Samen herinneringen maken, daar wordt iedereen toch gelukkig van!

De Workshop start met een heerlijk kopje kruiden thee vervolgens zal ik uitleg geven over de invloed van geuren, kleuren en kristallen op jouw systeem. Daarna doen we een ontspannende meditatie en gaan we aan de slag met de Escenties. Iedere Escentie parfum bevat een samenstelling van diverse parfumingrediënten, kleuren en kristallen; welke geheel eigen trillingen bezitten. De Escentie parfums zijn tenminste 90% van biologische oorsprong. Er zijn 10 Escenties gecreëerd welke kunnen ondersteunen in het proces van bewustwording en persoonlijke groei.

Iedere Escentie wordt in jouw energieveld geplaatst zodat je zelf kunt ervaren wat balans brengt, activeert of ontspant, je aarding verbetert en plezier naar boven haalt. Je stemt je af op de Escentie en beschrijft wat het met je doet. De Escenties zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Op het moment dat je jouw Escentie Parfum (of een eigen blend daarvan) draagt maak jij je eigen magie ermee en gaat het over in balans zijn of komen met allerlei aspecten in jezelf. Ervaring heeft geleerd dat deze methode een verrukkelijk persoonlijk parfum oplevert! 

Ben je na het lezen net zo enthousiast als ik dan zie ik je graag 13-05 of 20-05.

Ik heb er zin in, tot dan!  

Liefs Marsha

 

Praktische Informatie

  • Locatie: Hoeveneind 116, 4847 NH Teteringen
  • Aantal personen: 4 à 6 personen per workshop.
  • De Escentie Parfum workshop duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
  • Start 11.00 en 14.30
  • Welkom vanaf 10.30 en 14.00
  • Informatie over Escenties.
  • Heerlijke hapjes en onbeperkt kruiden thee.
  • Per persoon: 95 euro inclusief hapjes en 30 ml Escentie parfum.
  • Per persoon: 110 euro inclusief hapjes en 50 ml Escentie parfum.

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Blog categorieën