Een nog betere Jongleur in 2023

Een nog betere Jongleur in 2023
10
januari

Een nog betere jongleur in 2023

Jij wilt de best mogelijke moeder voor je kinderen zijn, een attente vriendin, een charmante partner en natuurlijk de beste hulpverlener voor je cliënten! Op de een of andere manier heb je het gevoel dat het op al deze gebieden niet gaat zoals jij dat graag zou willen.

Maar….Dit jaar heb je je voorgenomen ga je het écht anders doen.  Aangezien jij een krachtige vrouw bent, ga je dit met alles wat je in je hebt aan.

Echter nu is de eerste week van januari voorbij en merk je bij jezelf dat je goede voornemens weer naar de achtergrond zijn verdwenen. Je bent weer druk bezig met anderen. Die podcast die je graag wilde luisteren onder je dekentje op de bank, daar heb je nog geen tijd voor gehad. Je weekenden in januari slibben langzaamaan dicht. Ondanks de vrije dagen die je gehad hebt, heb je toch af en toe op je werktelefoon gezeten om wat mail weg te werken.

Even eerlijk hoe lang denk je dat je dit nog vol kunt houden?

Je put jezelf uit door voortdurend aan de verwachtingen van anderen te voldoen, door klaar te staan en jouw leven in dienst te stellen van anderen. Dit gedrag breekt je fysiek en mentaal op. Je energiepijl is gedaald tot ver onder het nulpunt. Zelfs de leuke en ontspannen dingen worden “moetjes”

 Hoe zou het voor je zijn

Wanneer je je fit en vitaal voelt. Wanneer jij de beste versie van jezelf bent en je jullie kinderen oprecht aandacht kan geven. Én zonder schuldgevoel je grenzen aan geven.

Dus….Blijf jij doorgaan op hetzelfde pad of ben jij klaar om een nieuwe weg in te slaan en voor jezelf te kiezen?

Neem dan nu contact op met mij  0625152201voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin ik je zo ie zo 2a 3 tips geef.   Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!!

Liefs

Marsha

 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Blog categorieën